Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

raklapos áru szállítása Orosháza

kifejezésre
1

Raklapos áru szállítása Orosháza keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

  • 1. Koncseg és Társa Kft.

    Koncseg és Társa Kft. - Raklapos áru szállítása Orosháza - Tudakozó.hu Koncseg és Társa Kft. - Raklapos áru szállítása Orosháza - Tudakozó.hu Koncseg és Társa Kft. - Raklapos áru szállítása Orosháza - Tudakozó.hu Koncseg és Társa Kft. - Raklapos áru szállítása Orosháza - Tudakozó.hu Koncseg és Társa Kft. - Raklapos áru szállítása Orosháza - Tudakozó.hu Koncseg és Társa Kft. - Raklapos áru szállítása Orosháza - Tudakozó.hu Koncseg és Társa Kft. - Raklapos áru szállítása Orosháza - Tudakozó.hu Koncseg és Társa Kft. - Raklapos áru szállítása Orosháza - Tudakozó.hu Koncseg és Társa Kft. - Raklapos áru szállítása Orosháza - Tudakozó.hu

    5905 Orosháza, Kismarton u.9.

    Nemzetközi és belföldi ömlesztett és raklapos áru szállítását vállaljuk. Szükség esetén korlátlan alvállalkozások bevonása is megoldott a munkák elvégzéséhez. Gépjárműparkunk több mint 30db nyerges szerelvényből áll. A pótkocsik hátra billenős kivitelüek. 34-37 m3-es rakfelűletűek,gépkocsivezetőink ADR és TIR vizsgával rendelkeznek.Ezenkivül van még tönn db mozgó padlós gépjárművünk,melyek 92 m3 rakfelületűek.


    Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak