Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

napraforgó Orosháza

kifejezésre
1

Napraforgó Orosháza keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. OROSFARM Zrt.

  OROSFARM Zrt. - Napraforgó Orosháza - Tudakozó.hu OROSFARM Zrt. - Napraforgó Orosháza - Tudakozó.hu OROSFARM Zrt. - Napraforgó Orosháza - Tudakozó.hu OROSFARM Zrt. - Napraforgó Orosháza - Tudakozó.hu OROSFARM Zrt. - Napraforgó Orosháza - Tudakozó.hu

  5906 Orosháza, Tatársánc 38.

  Részvénytársaságunk jogelődje, szövetkezetünk 1992-ben alakult, mintegy 400 ha termőterülettel, 95 lelkes taggal, de sok adóssággal. Az elmúlt bő egy évtizedben területünk 2500 ha-ra bővült, vagyonunk is több mint tízszeresére gyarapodott. A harmincfős kollektíva célja az, hogy tevékenységünket új, korszerű módszerek alkalmazásával tagjaink és partnereink számára sikeresen végezzük. Bízunk abban, hogy tevékenységünkkel a régióban, de tágabb környezetünkben is tovább erősítjük pozíciónkat.
  Kérem Önt, hogy h...


  Részletek