Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

27 db találat

Orfű

kifejezésre
1 | 2 | 3

Orfű keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Club Orfű Kft.

  Club Orfű Kft. - Orfű - Tudakozó.hu Club Orfű Kft. - Orfű - Tudakozó.hu Club Orfű Kft. - Orfű - Tudakozó.hu Club Orfű Kft. - Orfű - Tudakozó.hu Club Orfű Kft. - Orfű - Tudakozó.hu Club Orfű Kft. - Orfű - Tudakozó.hu Club Orfű Kft. - Orfű - Tudakozó.hu Club Orfű Kft. - Orfű - Tudakozó.hu

  7677 Orfű, Kossuth L. u. 46.

  A Club Orfű Kft. Orfűn, a település régi részének végén egy 10 hektáros park közepén fekszik. A területhez tartozik egy 10 ha nagyságú tó, az Orfűi tó. A tóban kialakított 2 ha nagyságú nyíltvízi strand nyáron alkalmas fürdésre, valamint a vízisportok számos változatára.


  Részletek
 • 2. Árkádos Panzió

  Árkádos Panzió - Orfű - Tudakozó.hu Árkádos Panzió - Orfű - Tudakozó.hu Árkádos Panzió - Orfű - Tudakozó.hu Árkádos Panzió - Orfű - Tudakozó.hu

  7677 Orfű, Széchenyi tér 4/a

  Örömmel üdvözöljük Orfűn, a Pécstől 12 km-re található, hegyek által körül vett hangulatos üdülőfaluban. A völgyben lévő mesterséges tavak közelében épült az Árkádos Üzletház, melynek panziója 5 kétágyas és 1 háromágyas zuhanyzós szobáival kényelmes, kultúrált szállást, étkezési lehetőséget kínál az idelátogatóknak.


  Egész évben szeretettel várjuk.


  Részletek
 • 3. Rácz Tanya Panzió - Étterem

  7677 Orfű, Lipóc

  A Rácz Lovastanya Pécstől 15 km-re, az orfűi viziparadicsom szomszédságában, jó levegőjű, gyönyörű környezetben található. A családias hangulatú panzió 50 hektáros területe kiválóanalkalmas aktív és passzív pihenésre, kikapcsolódásra,szórakozásra. A vendégeket saját horgásztó, 50 darabos ménes, miniállatkert, medence és sok szolgáltatás várja.


  Részletek
 • 4. Rácz Tanya Panzió-Étterem

  7677 Orfű, Orfű-Lipóc

  A Rácz Lovastanya Pécstől 15 km-re, az orfűi víziparadicsom szomszédságában, jó levegőjű, gyönyörű környezetben található. A családias hangulatú panzió 50 hektáros területe kiválóan alkalmas aktív és passzív pihenésre, kikapcsolódásra, szórakozásra. A vendégeket saját horgásztó, 50 darabos ménes, mini állatkert, medence és sok szolgáltatás várja. A panzió egyben kiindulópont lehet a környékbeli nevezetességek megtekintéséhez.
  Látogasson el hozzánk!


  Részletek
 • 5. Muskátli Vendéglő és Kemencés Udvar

  7677 Orfű, Széchenyi tér 13.

  Az orfűi Tájház A Mecsek - Hegyhát tájegység hagyományait mutatja be. Megtekintését minden a népi kultúra iránt fogékony érdeklődő számára ajánljuk
  Kemencés udvar :A régi paraszti étkezési kultura felelevenítésének színtere, ahol ezt a hagyományt sütési bemutatókon lehet elsajátítani
  Muskátli vendéglő:Köszöntjük Önt éttermünkben, várakozás tölt el bennünket és reméljük, élőben is létrejön találkozónk!


  Részletek
 • 6. Well Panzió

  7677 Orfű, Kossuth Lajos u.40.

  Cégünk az idegenforgalom területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 7. Tekeresi Lovaspanzió

  7677 Orfű, Petőfi u.3.

  Tel:+36-72/498-032


  Részletek
 • 8. Laterum Motel

  7677 Orfű, Dollár út 10.

  Orfű hegyek övezte, különleges klímájú üdülőhely, különleges értéke a karsztforrás vizével táplált tórendszer.
  A tó partján lévő 56 fős üdülőnkben 2-3 ágyas, zuhanyzós, wc-s szobákkal várjuk vendégeinket.
  Az üdülőhöz közös jól felszerelt konyha és társalgó tartozik.
  Ha kellemes pihenésre vágyik, strandolni, csónakázni, horgászni, túrázni szeretne: legyen a vendégünk!


  Részletek
 • 9. Hanson-Foster Kft.

  7677 Orfű, Petőfi S. u. 7.

  A Hanson-Foster Marketing Ügynökség és Üzletviteli Tanácsadó Kft. fő profilja a Nagy-Britannia és Magyarország közötti üzleti partnerkeresés. Ezen kívül cégünk a Rod Hutchinson termékek hivatalos magyarországi importőre és forgalmazója.


  Részletek
 • 10. Muskátli Étterem

  7677 Orfű, Széchenyi tér 13.

  Április 1-jétől szeptember 10-ig szünnap nélkül, 1/2 12-től 22 óráig tartunk nyitva! Kóstolja meg kemencés ételeinket!


  Részletek