Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

konditerem Nyíregyháza

kifejezésre
1

Konditerem Nyíregyháza keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Bujtosi Szabadidő Csarnok és Megyei Sportintézet

  Bujtosi Szabadidő Csarnok és Megyei Sportintézet - Konditerem Nyíregyháza - Tudakozó.hu Bujtosi Szabadidő Csarnok és Megyei Sportintézet - Konditerem Nyíregyháza - Tudakozó.hu Bujtosi Szabadidő Csarnok és Megyei Sportintézet - Konditerem Nyíregyháza - Tudakozó.hu

  4400 Nyíregyháza, Géza utca 8-16.

  Az ország második legnagyobb sportcsarnoka, a nyíregyházi Bujtosi Szabadidő Csarnok 1988-ban került átadásra. A küzdőtér 60x30 m-es tölgyfa parkettás, alkalmas bármilyen jellegű sport-, kulturális és szabadidős program megrendezésére.
  Itt játszanak a város NB I-es kézi, kosár-, röplabda csapatai. A 2000 Lux fényerő televíziós közvetítésre is alkalmassá teszi a Csarnokot. Rendelkezünk elektromos eredményjelzővel, szaunával, orvosi szobával és öltözővel. A küzdőtéren 240 m2-es színpadot tudunk építeni. A néz...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak