Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

földmunkavégzés Nyíregyháza

kifejezésre
1

Földmunkavégzés Nyíregyháza keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Bau-Team Építőipari és Kereskedelmi Szolgáltató Kft.

  Bau-Team Építőipari és Kereskedelmi Szolgáltató Kft. - Földmunkavégzés Nyíregyháza - Tudakozó.hu Bau-Team Építőipari és Kereskedelmi Szolgáltató Kft. - Földmunkavégzés Nyíregyháza - Tudakozó.hu Bau-Team Építőipari és Kereskedelmi Szolgáltató Kft. - Földmunkavégzés Nyíregyháza - Tudakozó.hu Bau-Team Építőipari és Kereskedelmi Szolgáltató Kft. - Földmunkavégzés Nyíregyháza - Tudakozó.hu Bau-Team Építőipari és Kereskedelmi Szolgáltató Kft. - Földmunkavégzés Nyíregyháza - Tudakozó.hu Bau-Team Építőipari és Kereskedelmi Szolgáltató Kft. - Földmunkavégzés Nyíregyháza - Tudakozó.hu

  4400 Nyíregyháza, Szarvas utca 17.

  A társaság alapvetően építőipari fővállalkozással foglalkozik. Ennek keretében legjelentősebb helyet foglal el a magasépítési generál-kivitelezés.
  Ügyfeleink teljes körű kiszolgálása érdekében magas színvonalra emeltük az építészeti tervezési tevékenységünket.


  Részletek
 • 2. Fodor és Fia Kft.

  4400 Nyíregyháza, Tünde utca 18.

  Műanyagcsövek, csatornázási öntvények kis- és nagykereskedelme.


  Részletek
 • 3. Generál-Épszolg Kft.

  4400 Nyíregyháza, Széchenyi út 10.

  Társaságunk célkitűzése, hogy folyamatosan korszerűsítse gépparkját és fejlessze alkalmazottai szakmai tudását, így minél jobb minőségű munkák elvégzésével növelje megrendelői körét.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak