Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

üveggyapot szigetelés Nyíregyháza

kifejezésre
1

Üveggyapot szigetelés Nyíregyháza keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Dekka Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  Dekka Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Üveggyapot szigetelés Nyíregyháza - Tudakozó.hu Dekka Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Üveggyapot szigetelés Nyíregyháza - Tudakozó.hu Dekka Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Üveggyapot szigetelés Nyíregyháza - Tudakozó.hu

  4400 Nyíregyháza, Tünde u. 13/b.

  1997-ben Európában egyedülálló módon Kelet-Magyarország területi képviseleti szerződést kötöttünk a LINDAB építőipari céggel, ami Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, Borsod-Abaúj-Zemplén és Békés megyére terjed ki.


  Részletek
 • 2. Focus 2000 Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  4400 Nyíregyháza, Tünde út 18.

  A Focus 2000 Kft. 1995-től forgalmaz gipszkarton építőanyagokat, készít válaszfalakat, álmennyzeteket, tetőtérbeépítéseket, vállal szobafestést, mázolást, tapétázást szerte az országban. Több referenciánk a gyors, pontos, minőségi munkavégzésről ad bizonyosságot. Focus 2000 Kft., minőség a szárazépítésben!


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak