Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

építőanyag kereskedelem Nyíregyháza

kifejezésre
1

Építőanyag kereskedelem Nyíregyháza keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. AGZO-SZITI Kft.

  5510 Dévaványa, Deák Ferenc u. 1.

  Fa-, építőanyag-, szaniteráru-nagykereskedelem, építőanyag-forgalmazás,


  Részletek
 • 2. ÉPKER Kft.

  ÉPKER Kft. - Építőanyag kereskedelem Nyíregyháza - Tudakozó.hu ÉPKER Kft. - Építőanyag kereskedelem Nyíregyháza - Tudakozó.hu ÉPKER Kft. - Építőanyag kereskedelem Nyíregyháza - Tudakozó.hu ÉPKER Kft. - Építőanyag kereskedelem Nyíregyháza - Tudakozó.hu ÉPKER Kft. - Építőanyag kereskedelem Nyíregyháza - Tudakozó.hu ÉPKER Kft. - Építőanyag kereskedelem Nyíregyháza - Tudakozó.hu ÉPKER Kft. - Építőanyag kereskedelem Nyíregyháza - Tudakozó.hu ÉPKER Kft. - Építőanyag kereskedelem Nyíregyháza - Tudakozó.hu

  4400 Nyíregyháza, Sóstói út 75.

  1989-ben, Magyarország keleti régiójában, Nyíregyházán alakult meg az ÉPKER Kft. A családi tulajdonban lévő vállalkozás fő tevékenysége az építőipari fővállalkozás és a generál kivitelezés, beruházás-szervezés és a bonyolítás, valamint az építőanyag kereskedelem.

  Tevékenységünket Magyarországon kívül Európa több országában végezzük (Németország, Spanyolország, Luxemburg, Ukrajna és Románia). A tágabb földrajzi környezetben végzett munka gazdag szakmai gyakorlatot és a magas színvonalú munkakultúra kialak...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak