Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

gyógyászati segédeszköz Nyírbátor

kifejezésre
1

Gyógyászati segédeszköz Nyírbátor keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Coloplast Hungary Kft.

  Coloplast Hungary Kft. - Gyógyászati segédeszköz Nyírbátor - Tudakozó.hu

  4300 Nyírbátor, Coloplast u. 2.

  A Coloplast termékek (sztómaterápiás eszközök, kötszerek és inkontinencia eszközök) elsősorban kórházakban, szakrendelőkben és egyéb egészségügyi intézményekben elérhetők.
  A Coloplastnál világszerte magas színvonalú és innovatív gyógyászati segédeszközöket gyártunk és ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtunk. Termékeinkkel elsosorban kórházakban, szakrendelokben és egyéb egészségügyi intézményekben találkozhat a rászoruló.A Coloplast legfontosabb célja azok életminoségének javítása, akik valamilyen fogya...


  Részletek
 • 2. ZSO-KÉ MEDICINA Bt.

  4300 Nyírbátor, Hunyadi utca 4.

  A cég 1996 novemberétől mükődik. Lakossági szolgáltatóként. Gyógyszerek, gyógytermékek, gyógyászati segédeszközők, kötszerek forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek