Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

szolárium Noszvaj

kifejezésre
1

Szolárium Noszvaj keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Panoráma Hotel Noszvaj

  Panoráma Hotel Noszvaj - Szolárium Noszvaj - Tudakozó.hu Panoráma Hotel Noszvaj - Szolárium Noszvaj - Tudakozó.hu Panoráma Hotel Noszvaj - Szolárium Noszvaj - Tudakozó.hu

  3325 Noszvaj, Dobó út 10/A.

  A négycsillagos Sport-Wellness szálloda Panoráma Hotel Noszvaj Észak-Magyaror- szágon, a Bükki Nemzeti Park déli határán Noszvajon várja Vendégeit.
  Az erdővel, hegyekkel koszorúzott falu, kristálytiszta levegőjével a mai napig megőrizte a táj szépségét, az évszázados múltra visszatekintő borkultúráját és a hagyományos népi építészeti stílus értékeit.

  Szállodánkban 45 modern berendezéssel ellátott kényelmes szoba max. 100 vendég fogadására alkalmas. A szobák mindegyike légkondicionált, internet elérhetős...


  Részletek
 • 2. Kastélyszálló és Oktatási Központ

  3325 Noszvaj, Dobó u. 10.

  A kastély idegenforgalmi látványosság, múzeumként is látogatható és lakosztállyal várja vendégeit. Az oktatási központ hotelszárnyában 2-3 ágyas szobákban 70 fő elhelyezésére van lehetőség. A konferenciatermek magas színvonalú technikával ellátottak.


  Részletek