Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

vonalkódleolvasó Nagykanizsa

kifejezésre
1

Vonalkódleolvasó Nagykanizsa keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Printec 2001 Kft.

  8800 Nagykanizsa, Rozgonyi u. 1.

  A Printec 2001 Kft. 8800 Nagykanizsa, Rozgonyi u. 1. Tel: 93/310-835 Fax: 93/310-384 SATO, ZEBRA, TEC cimkenyomtatók és METROLOGIC lézeres vonalkódolvasók forgalmazása és teljes körű szervizellátása az ország egész területén. Valamint öntapadós címke - nyomatlan és nyomtatott - alapanyagok (színes és mono color) és karbon (transzfer) szalagok forgalmazása.


  Részletek
 • 2. Signet Kft.

  8500 , Csányi L. u. 2.

  Cégünk komplett megoldásokat kínál a jelöléstechnikában.
  Nálunk megtalálja amire szüksége van, legyen szó a legegyszerűbb címkenyomtatási feladattól kezdve, a tintasugaras jelölésen át, egészen a lézeres kódokig.

  Cégünk 15 éve az ipari jelöléstechnika egyik meghatározó szereplője. Magyarország földrajzi kiterjedésének megfelelően két telephellyel rendelkezik, Nagykanizsán és Budapesten, igazodva a beüzemelt gépbázishoz. Ahogy minden jelöléstechnikai cég, mi is törekszünk partnereink segítségére lenni a...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak