Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

mezőgazdasági képzés Nagykanizsa

kifejezésre
1

Mezőgazdasági képzés Nagykanizsa keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

  • 1. Cserháti Sándor Műszaki és Mezőgazdasági SZKI

    Cserháti Sándor Műszaki és Mezőgazdasági SZKI - Mezőgazdasági képzés Nagykanizsa - Tudakozó.hu Cserháti Sándor Műszaki és Mezőgazdasági SZKI - Mezőgazdasági képzés Nagykanizsa - Tudakozó.hu Cserháti Sándor Műszaki és Mezőgazdasági SZKI - Mezőgazdasági képzés Nagykanizsa - Tudakozó.hu Cserháti Sándor Műszaki és Mezőgazdasági SZKI - Mezőgazdasági képzés Nagykanizsa - Tudakozó.hu

    8800 Nagykanizsa, Ady u. 74/A.

    A műszaki szakképzés iskolánkban 1978-ban kezdődött 4 éves képzési idővel, majd 1985-től a tanulmányi idő 5 évre emelkedett. Új fejezet kezdődött az intézmény történetében 1993-ban az által, hogy pályázat útján elnyerte az emberi erőforrás fejlesztése világbanki program támogatását 3 szakmacsoportban: gépészet, elektronika, mezőgazdaság.


    Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak