Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

fogszabályozás Mohács

kifejezésre
1

Fogszabályozás Mohács keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Alpha-Dent Higiénia Kft.

  Alpha-Dent Higiénia Kft. - Fogszabályozás Mohács - Tudakozó.hu Alpha-Dent Higiénia Kft. - Fogszabályozás Mohács - Tudakozó.hu Alpha-Dent Higiénia Kft. - Fogszabályozás Mohács - Tudakozó.hu

  7700 Mohács, Táncsics M. u. 11.

  Az Alpha-Dent Higiénia Bt. 1997-ben alakult, akkor még, mint klasszikus fogászati szakellátással foglalkozó vállalkozás. Pár évvel később vállalkozásunk bővítése és fejlesztése érdekében ezen tevékenységi körünk mellé felvettük a higiéniai-, papír- és takarítószerek, takarítóeszözök kis- és nagykereskedelmi forgalmazását. Közben fokozatosan fejlesztettük vállalkozásunkat raktárépületek, gépjárművek beszerzésével és megszereztük az ISO minősítést is.

  A cég jelenleg is hasonló felosztásban működik. 2006 e...


  Részletek