Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

szerelési segédanyag Miskolc

kifejezésre
1

Szerelési segédanyag Miskolc keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Novospectrum Kft.

  Novospectrum Kft. - Szerelési segédanyag Miskolc - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Szerelési segédanyag Miskolc - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Szerelési segédanyag Miskolc - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Szerelési segédanyag Miskolc - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Szerelési segédanyag Miskolc - Tudakozó.hu

  2360 Gyál, Bánki Donát u.21

  1031 Budapest Keled u. 3. Telephely

  Vállalatunk a NOVOSPECTRUM KFT 27-éve működik a hazai Klíma és Légtechnikai piacon.Fo feladata az Épületgépészeti kivitelezés légtechnikai igényeinek a teljesköru kielégítése, ezen belül légtechnikai kor és négyzetes keresztmetszetű vezetékek és a szükséges idomok, függesztő rendszerek gyártása és forgalmazása, valamint elszívó és befúvó rendszerek szelloző és klímagépek, azok tartozékainak készletezése-forgalmazása.A felsorolt termékcsoportok gyors és rugalmas forgalm...


  Részletek
 • 2. Micro-Max Kft.

  3529 Miskolc, Bem József u. 14.

  A teljes mértékben magyar tulajdonban lévő MICRO-MAX 1993 óta van jelen az ipari elektronika területén. Tevékenységünk két fő irányvonala a kereskedelem és a mérnöki szolgáltatás. Cégünk ISO 9001-es minősítéssel rendelkezik.


  Részletek
 • 3. Mile Kft. - Miskolc

  3527 Miskolc, József Attila u.74


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak