Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

légkondicionáló Miskolc

kifejezésre
1

Légkondicionáló Miskolc keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Novospectrum Kft.

  Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Miskolc - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Miskolc - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Miskolc - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Miskolc - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Miskolc - Tudakozó.hu

  2360 Gyál, Bánki Donát u.21

  1031 Budapest Keled u. 3. Telephely

  Vállalatunk a NOVOSPECTRUM KFT 27-éve működik a hazai Klíma és Légtechnikai piacon.Fo feladata az Épületgépészeti kivitelezés légtechnikai igényeinek a teljesköru kielégítése, ezen belül légtechnikai kor és négyzetes keresztmetszetű vezetékek és a szükséges idomok, függesztő rendszerek gyártása és forgalmazása, valamint elszívó és befúvó rendszerek szelloző és klímagépek, azok tartozékainak készletezése-forgalmazása.A felsorolt termékcsoportok gyors és rugalmas forgalm...


  Részletek
 • 2. Alarm Elektronika

  3529 Miskolc, Soltész N. K. u. 127.

  Alarm Elektronika - A megvalósult biztonság...
  Vagyonvédelem felsőfokon.


  Részletek
 • 3. Termotemp Kft.

  3527 Miskolc, Zsigmond u. 2.

  Cégünk az épületgépészet területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 4. B-A Gépszer Bt.

  3530 Miskolc, Bihari János u. 1.

  Klíma- és légtechnikai rendszerek forgalmazása, kivitelezése, szervizelése és karbantartása.


  Részletek
 • 5. Pannox Kft.

  3528 Miskolc, Gyöngyösi u. 19.

  Társaságunk 1993 óta foglalkozik klíma- és légtechnikai rendszerek kivitelezésével. Munkatársaink megfelelő szakképzettséggel rendelkeznek partnereink igényének kielégítésére. Munkatársaink tudása, tapasztalata a feladatok hibátlan megoldásának biztosítéka. Megrendelőink bizalmát erősítheti ismert vállalatoknak (BorsodChem Rt, TVK Rt., Magyar Posta) több éve végzett munkánk elismerése.


  Részletek
 • 6. FK Miszer Szerelőipari és Villamossági Kft.

  3527 Miskolc, Szekerész u. 5.

  Az FK MISZER Kft. közületek, cégek megrendeléseit fogadja. 1989-ben alakultunk, ISO 9002-es minősítéssel rendelkezünk. Tekintse meg ajánlatunkat a fenti webcímen.


  Részletek
 • 7. Optima Plusz Klímacentrum

  3527 Miskolc, Soltész Nagy Kálmán utca 21/a.

  Cégünk hűtés- és légtechnikai termékek forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 8. Intermo Hűtés-Klímatechnológiai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  3532 Miskolc, Szabadság u. 17.


  Részletek