Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

konyha Miskolc

kifejezésre
1

Konyha Miskolc keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Halásztanya Étterem - Miskolc

  Halásztanya Étterem - Miskolc - Konyha Miskolc - Tudakozó.hu Halásztanya Étterem - Miskolc - Konyha Miskolc - Tudakozó.hu Halásztanya Étterem - Miskolc - Konyha Miskolc - Tudakozó.hu Halásztanya Étterem - Miskolc - Konyha Miskolc - Tudakozó.hu Halásztanya Étterem - Miskolc - Konyha Miskolc - Tudakozó.hu Halásztanya Étterem - Miskolc - Konyha Miskolc - Tudakozó.hu

  3530 Miskolc, Mélyvölgy u.15.

  Miskolc újkori történetében az Avas összenőtt a vendéglátás, szórakozás fogalmával. A XX. század első napjaitól ahogy felkapottá válik az Avas, úgy vonzza mind a helybélieket, mind az idegeneket. A Halásztanya a XX. század harmincas éveitől üzemel, azóta többször átépítésre került és neve, szolgáltatásai is változtak. Az 1950-es évektől, mint hal-vad ételek specialistája került be a köztudatba. A 90-es évekre az étterem elszürkült, beolvadt az átlag kínálatot nyújtó vendéglátó szolgáltatások sorába.
  A Hal...


  Részletek
 • 2. Hotel Sárga Csikó

  Hotel Sárga Csikó - Konyha Miskolc - Tudakozó.hu

  3527 Miskolc, Zsigmondi u. 2.

  A Hotel Sárga Csikó csodálatos környezetben fekszik Miskolc határán, a 3-as út mentén. A Budapest felöl érkező vendégek már messziről láthatják az ápolt teniszpályákat és a hotelt. A minden igényt kielégítő szobák, a hangulatos étterem, a teniszezési lehetőségek mellett a tulajdonos rövid időn belül fitness-terem, szauna, szolárium építését is tervezi. Szállodánk kiválóan alkalmas baráti összejövetelek, bankettek, partik megrendezésére, valamint üzleti ebédek, illetve vacsorák lebonyolítására. A családias l...


  Részletek
 • 3. Korona Üzletház

  Korona Üzletház - Konyha Miskolc - Tudakozó.hu

  3531 Miskolc, Győri kapu 24/c.

  Egyedi elképzelés alaján is, illetve helyszíni felmérés után készítjük el bútorát. Fa-, rattan, kovácsoltvas, kárpitos és konyhakárpitok széles választékával várjuk vásárlóinkat.


  Részletek
 • 4. Művész Üdülő

  3519 Miskolc, Fenyő u. 5.

  Miskolc-Tapolca központjában, frekventált helyen, a strandfürdőhöz és a barlangfürdőhöz közeli üdülőnkbe várjuk a pihenni, kikapcsolódni, üdülni vágyó családokat, baráti társaságokat.


  Részletek
 • 5. 3 Fenyő Vendégház

  3517 Miskolc, Szeleta u. 9.


  Részletek
 • 6. Interforest Kft.

  3527 Miskolc, Tüzér u. 1/a.

  Cégünk bútor és nyílászáró gyártással foglalkozik.


  Részletek