Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

idegenforgalom Miskolc

kifejezésre
1

Idegenforgalom Miskolc keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Alabástrom Panzió Étterem

  3412 Bogács, Dózsa Gy. u. 17/a

  A panzió Bogács legimpozánsabb épülete, mely Bogácsot Mezőkövesd felől közelítve a főúton balra, a Hór-patak partján kellemes hangulatos környezetben, a gyógyfürdőtől alig 100 m-re, EGER városától pedig 18 km-re található.


  Részletek
 • 2. Ciao-2000 Kft.

  3525 Miskolc, Vologda út 4.

  Cégünk az idegenforgalom területén tevékenykedik.
  Ezek mindegyike a világörökségek felkeresését tűzi ki célul, vezessen az az Alpok hófödte csúcsain át, vagy hullámzó tengerpartokon.

  Tudjuk van, aki inkább maga szereti felfedezni az új helyszíneket. Nekik egyéb szolgáltatásainkkal kívánjuk csökkenteni az utazás izgalmait.

  Két évtizedes fennállásunk alatt kialakított kíváló partnerkapcsolatainknak köszönhetően autóbuszos programjaink részvételi díjára továbbra is garanciát vállalunk, de most egy kicsi...


  Részletek
 • 3. Glóbusz Travel Miskolc Utazási Iroda Kft.

  3530 Miskolc, Szemere u. 20.

  Cégünk az idegenforgalom területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 4. Bánkúti Fehér Sas Panzió és Étterem

  3517 Miskolc, Nagyvisnyó külterület

  Cégünk a vendéglátás területén tevékenykedik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak