Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

hagyományos étel Miskolc

kifejezésre
1

Hagyományos étel Miskolc keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Halásztanya Étterem - Miskolc

  Halásztanya Étterem - Miskolc - Hagyományos étel Miskolc - Tudakozó.hu Halásztanya Étterem - Miskolc - Hagyományos étel Miskolc - Tudakozó.hu Halásztanya Étterem - Miskolc - Hagyományos étel Miskolc - Tudakozó.hu Halásztanya Étterem - Miskolc - Hagyományos étel Miskolc - Tudakozó.hu Halásztanya Étterem - Miskolc - Hagyományos étel Miskolc - Tudakozó.hu Halásztanya Étterem - Miskolc - Hagyományos étel Miskolc - Tudakozó.hu

  3530 Miskolc, Mélyvölgy u.15.

  Miskolc újkori történetében az Avas összenőtt a vendéglátás, szórakozás fogalmával. A XX. század első napjaitól ahogy felkapottá válik az Avas, úgy vonzza mind a helybélieket, mind az idegeneket. A Halásztanya a XX. század harmincas éveitől üzemel, azóta többször átépítésre került és neve, szolgáltatásai is változtak. Az 1950-es évektől, mint hal-vad ételek specialistája került be a köztudatba. A 90-es évekre az étterem elszürkült, beolvadt az átlag kínálatot nyújtó vendéglátó szolgáltatások sorába.
  A Hal...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak