Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

digitális fotózás Miskolc

kifejezésre
1

Digitális fotózás Miskolc keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Computer Art Kft.

  Computer Art Kft. - Digitális fotózás Miskolc - Tudakozó.hu

  3526 Miskolc, Levente vezér u. 24.

  Cégünk számítástechnikával (számítógép, notebook, kigészítők, szoftver, hálózatépítés), a ma már szorosan hozzá kapcsolódó digitális fotózással
  és házimozi berendezésekkel áll az érdeklődők és a vásárlók rendelkezésére.


  Részletek
 • 2. ComputerArt

  3526 Miskolc, Levente vezér utca 24.

  Cégünk számítástechnikával, digitális fotózással és házimozi berendezésekkel áll érdeklődőink és vásárlóink rendelkezésére.


  Részletek
 • 3. Fotogén Stúdió Kft.

  3525 Miskolc, Madarász Viktor u. 1.

  A Fotogén Stúdió műterme a gyermekfotózástól kezdődően a modellalbumok, portfóliók, esküvői fényképek készítésén át egészen a professzionális nagyfilmes technikát kívánó reklámfotókig készíti felvételeit. A mai kor elvárásainak megfelelően digitális fényképezést illetve számítógépes utófeldolgozást is készítünk. Ezen túlmenően vállaljuk képanyagainak teljes feldolgozását, archiválását, reprodukcióját és sokszorosítását, elektronikus és fizikai archiválását, valamint bármilyen fényképezéssel kapcsolatos egyé...


  Részletek
 • 4. WaterMen Marketing

  3534 Miskolc, Róna u.1-2.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak