Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

bankett lebonyolítás Miskolc

kifejezésre
1

Bankett lebonyolítás Miskolc keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Alabárdos Étterem - Miskolc

  3530 Miskolc, Kisavas elsősor 15.

  Várjuk Önt és kedves családját Miskolcon, az I. osztályú Alabárdos étteremben. Cégünk vállalja külső rendezvények kitelepüléses lebonyolítását, szervezését.


  Részletek
 • 2. Kispipa Halászcsárda

  3530 Miskolc, Rákóczi u. 4.

  A Kispipa Halászcsárda a belváros szívében található magyaros étterem, mely gazdag választékkal, esetenként élőzenével várja a hét minden napján 11-23 óráig kedves vendégeit.


  Részletek
 • 3. Fortuna Étterem, Novák és Társa Kft.

  3525 Miskolc, Régiposta u. 22.

  A Fortuna Étterem Miskolcon várja kedves vendégeit, hangulatos környezetben, egész évben hétfőtől csütörtökig 10-22 óráig, péntektől vasárnapig 10-24 óráig.


  Részletek
 • 4. Tükrös Étterem-Söröző

  3531 Miskolc, József u. 26.

  A cég vendéglátással foglalkozik, valamint rendezvények lebonyolítását is vállalja.


  Részletek
 • 5. Mesterek Étterme

  3529 Miskolc, Papszer út 46.

  A Mesterek Étterme magyaros ételekkel, minőségi italokkal, s nagy szeretettel várja vendégeit. Éttermünk rendezvények, konferenciák, esküvők lebonyolítását is vállalja, igény szerint élőzenével.


  Részletek
 • 6. Avas Halásztanya

  3530 Miskolc, Mélyvölgy u. 15.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak