Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

büfé Miskolc

kifejezésre
1

Büfé Miskolc keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Cora Hipermarket - Miskolc

  3516 Miskolc, Pesti u. 9.

  A magyarországi Cora hipermarket-hálózat az Európa több országában, az Antillákon és Guyanában jelenlévő Louis Delhaize csoport tagja. A cégcsoporthoz tartoznak a Match szupermarketek és a Profi diszkontok is.

  Európában 1969-ben jelent meg az első Cora nevet viselő áruház, azóta a kiváló minőséget képviselő áruházaival a Cora fontos kereskedelmi hálózattá alakult. A Cora 82 áruházat teremtett a világban és folyamatosan épülnek az újabbnál újabbak. A Cora jelen van Franciaországban, Belgiumban, Luxemburgb...


  Részletek
 • 2. Miskolci Matura Gimnázium

  3531 Miskolc, Kiss Ernő út 19.

  A Miskolci Matura 10 éve működő magángimnázium. A gimnáziumot alapítvány támogatja, melynek tulajdonában van az iskola színvonalas berendezésű, minden igényt kielégítő két emeletes korszerű épülete, ahol a termeken kívül konditerem, könyvtár, nyelvi labor, csoportszobák, számítástechnikai szaktanterem, büfé, klubszoba, az udvaron pihenő sarok, kosárlabda-, röplabda- és focipálya van.
  A régió első magángimnáziuma megalakulásával, pedagógiai hitvallásával bizonyítja a jövő elvárásainak megfelelő magas színvo...


  Részletek
 • 3. Katona Ferenc

  3517 Miskolc, Szentlélek


  Részletek
 • 4. Jávorkúti Étterem és Panzió

  3526 Miskolc, Repülőtéri u. 3.


  Részletek