Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

falazóelem Mezőkövesd

kifejezésre
1

Falazóelem Mezőkövesd keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. ASZFALT-MAKADÁM Út- és Közműépítő Kft.

  ASZFALT-MAKADÁM Út- és Közműépítő Kft. - Falazóelem Mezőkövesd - Tudakozó.hu ASZFALT-MAKADÁM Út- és Közműépítő Kft. - Falazóelem Mezőkövesd - Tudakozó.hu ASZFALT-MAKADÁM Út- és Közműépítő Kft. - Falazóelem Mezőkövesd - Tudakozó.hu ASZFALT-MAKADÁM Út- és Közműépítő Kft. - Falazóelem Mezőkövesd - Tudakozó.hu ASZFALT-MAKADÁM Út- és Közműépítő Kft. - Falazóelem Mezőkövesd - Tudakozó.hu ASZFALT-MAKADÁM Út- és Közműépítő Kft. - Falazóelem Mezőkövesd - Tudakozó.hu

  3400 Mezőkövesd, Eper u. 53.

  Társaságunk 1993. áprilisában alakult meg. Az ügyvezető tulajdonos Biró Árpád és társa Szilvási András, aki egyben a Szilvási Trans Kft tulajdonosa azzal a szándékkal hozta létre az Aszfalt - Makadám Kft. -t , hogy a Mezőkövesden megszűnt Költségvetési Üzem helyébe lépjen egy olyan céggel, amely a városban az útfenntartási, és építési feladatoknak eleget tud tenni.

  Az évek során végzett megbízható és jó minőségű munka alapján sikerült a céget folyamatosan fejleszteni; következtében aszfaltozó gépláncot, ...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak