Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

bográcsozási lehetőség Mezőkövesd

kifejezésre
1

Bográcsozási lehetőség Mezőkövesd keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Zsóry Zsibongó Gyermeküdülő és Szálláshely

  Zsóry Zsibongó Gyermeküdülő és Szálláshely - Bográcsozási lehetőség Mezőkövesd - Tudakozó.hu Zsóry Zsibongó Gyermeküdülő és Szálláshely - Bográcsozási lehetőség Mezőkövesd - Tudakozó.hu Zsóry Zsibongó Gyermeküdülő és Szálláshely - Bográcsozási lehetőség Mezőkövesd - Tudakozó.hu Zsóry Zsibongó Gyermeküdülő és Szálláshely - Bográcsozási lehetőség Mezőkövesd - Tudakozó.hu Zsóry Zsibongó Gyermeküdülő és Szálláshely - Bográcsozási lehetőség Mezőkövesd - Tudakozó.hu

  3400 Mezőkövesd, Olajfa u. 1.

  A Zsóry Zsibongó Gyermeküdülőben gyermekeik télen-nyáron üdülhetnek, táborozhatnak. A beteg gyermekek számára a gyógyfürdő, gyógymasszázs kiváló terápiás lehetőség. Gondoltunk a mozgásukban korlátozott gyermekekre is, őket a részükre kialakított szobákban tudjuk fogadni. Éttermünk házias ízekkel, igény szerint dietetikussal kialakított étrendet kínál. Tanulási időszakban a nyugdíjasokat várjuk jelentős kedvezményekkel.

  Két tükrös nagytermünk alkalmas tánc illetve bármilyen sport gyakorlására kivéve a nag...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak