Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

16 db találat

Markaz

kifejezésre
1 | 2

Markaz keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. K és V Nemzetközi Fuvarozó Kft.

  3262 Markaz, Domoszlói út 1.

  Nemzetközi fuvarozás Foglalkoztatottak száma: 68


  Részletek
 • 2. CDK

  3262 Markaz, Fő út 167.

  Egyedi kulcstartó gyártás; háromdimenziós műgyanta bevonatú matrica előállítás; CD-s képeslap készítés Foglalkoztatottak száma:


  Részletek
 • 3. Airport Taxi 9

  Airport Taxi 9 - Markaz - Tudakozó.hu

  2711 Tápiószentmárton, Viola u. 10.

  Vállalkozásunk 1990-ben indult. Az azóta eltelt 16 év bebizonyította, hogy jó döntés volt specializálódni és elsősorban a hazánkba érkezett üzletemberek,valamint vendéglátóik szállítására összpontosítani. Természetesen, magasabb elvárásoknak kellett megfelelnünk, mint a személy taxi szolgáltatás piacán dolgozó vállalkozóknak. Ezt vállalva és teljesítve, egyre több cég, irodaház, megrendelésnek köszönhetően, saját létszámunkat, a magas minőségi szolgáltatás szem előtt tartása mellett, szerződéses vállalkozók...


  Részletek
 • 4. SÁ-HI Szerszámkészítő és Gépi Forgácsoló Bt.

  3262 Markaz, Jókai út 32.

  Gépi forgácsolás, szerszámkészítés Foglalkoztatottak száma: 21


  Részletek
 • 5. K&V Nemzetközi Fuvarozó Társaság

  3262 Markaz, Domoszlói út 1.

  A szállítmányozás minden esetben a bizalomra épül. Fontos számunkra, hogy a megrendelő tudja, az általa ránk bízott áru a megfelelő állapotban, a meghatározott időben érkezik meg a rendletetési helyre. Éppen ezért folyamatosan azért dolgozunk, hogy az általunk végzett tevékenység mindig pontos és megbízható legyen. Ehhez elengedhetetlen, hogy folyamatosan egyre korszerűbb eszközök álljanak rendelkezésünkre. Így egyre nagyobb biztonságot tudunk nyújtani mind a szállítás - fuvarozás terén, mind pedig a megfel...


  Részletek
 • 6. MELON `05 Ruházati Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  3262 Markaz, Fő út 147.

  Ruházati export-import, nagykereskedelem Foglalkoztatottak száma: 3


  Részletek
 • 7. K és V Kft.

  3262 Markaz, Domoszlói út 1.

  Cégünk fuvarozással foglalkozik.


  Részletek
 • 8. Markaz Község Önkormányzata

  3262 Markaz, Fő út 136.

  Településfejlesztés, településrendezés, az épített és természeti környezet védelme, lakásgazdálkodás, vízrendezés és csapadékvíz elvezetés, csatornázás, köztemető fenntartása, helyi közutak és közterületek fenntartása, helyi tömegközlekedés, köztiszt Foglalkoztatottak száma:


  Részletek
 • 9. Knaurek Light & Sound System

  3262 Markaz, Kálvária u. 31.

  Cégünk diszkótechnikával foglalkozik. Vállaljuk 100 V-os tájékoztató rendszerek tervezését, installálását, régi típusok korszerűbbre cserélését. Iskolák, művelődési házak, önkormányzati épületek, szállodák, konferenciatermek, rendezvénytermek, diszkók, kórházak, templomok hangtechnikai rendszerének teljes körű kivitelezését.


  Részletek
 • 10. Takarékszövetkezet, Domoszló és Vidéke

  3262 Markaz, Fő utca 83


  Részletek