Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

szálláshely-közvetítés Marcali

kifejezésre
1

Szálláshely-közvetítés Marcali keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Marcali Városi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont

  Marcali Városi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont - Szálláshely-közvetítés Marcali - Tudakozó.hu Marcali Városi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont - Szálláshely-közvetítés Marcali - Tudakozó.hu Marcali Városi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont - Szálláshely-közvetítés Marcali - Tudakozó.hu Marcali Városi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont - Szálláshely-közvetítés Marcali - Tudakozó.hu Marcali Városi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont - Szálláshely-közvetítés Marcali - Tudakozó.hu Marcali Városi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont - Szálláshely-közvetítés Marcali - Tudakozó.hu Marcali Városi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont - Szálláshely-közvetítés Marcali - Tudakozó.hu Marcali Városi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont - Szálláshely-közvetítés Marcali - Tudakozó.hu Marcali Városi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont - Szálláshely-közvetítés Marcali - Tudakozó.hu Marcali Városi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont - Szálláshely-közvetítés Marcali - Tudakozó.hu

  8700 Marcali, Rózsa u. 2/a

  A Városi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont a város északi részén 80.000 m2-es épített parkban található. A fürdőben 50 m-es versenysportmedence, tanmedence, gyermekpancsoló, termál - és gyógymedence van. A gyógyvízzel eredményesen kezelhetők a reumatikus, az idegrendszeri és a nőgyógyászati panaszok.

  A sportolást és szabadidő eltöltést 4 db teniszpálya, 2 db strandkézilabda és strandröplabda-pálya, kosárlabda pálya szolgálja. A gyermekjátszótér a nagyméretű homokozókon kívül 18 féle épített játékelemmel va...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak