automata bejelentkezés
belépés
Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.
Cégnév/kulcsszó:
Megye/Város:
MEDIA MARKT keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

Budapest
1119 Fehérvári út 84/a.

Telefon: 885-5333
Fax: 885-5334
E-mail: info@dmhungary.hu

Cégleírás:
Cégünk, a DM-Hungary Kft. Budapesten belül prospektus és szórólap terjesztésével foglalkozik.
Több mint 10 éve végzünk sikerrel lakossági címezetlen kiadványterjesztést Magyarország egész területén és külföldön egyaránt.
Ebbe a körbe tartozik többek között, például reklámkiadványok, önkormányzati, hirdetési újságok, hírlevelek, egyéb tájékoztatók lakossági postaládákba történő eljuttatása.
Az általunk terjesztett kiadványok közé tartozik a Budapesti Piac is.
DM HUNGARY - DIREKT ÚT A SIKERHEZ
Nincs fotó

Borsod-Abaúj-Zemplén / Miskolc
3527 József A. u. 65.

Telefon: 06 46 344 499
Borsod-Abaúj-Zemplén / Miskolc
3527 József A. u. 65.

Telefon: Tel.: 46/500-310

Cégleírás:
A rész, amelyért személyes felelősséggel tartozom, hozzájárul az egész sikeréhez. Ahogyan a munkámat végzem, az nem csupán engem érint, hanem a kollégáimat és az ügyvezetést, és ezáltal a természetet és a környezetet is. A sikert a felelősségtudatnak köszönhetem, mert munkámat ezzel a tudattal és az egész sikere érdekében végzem.

Referenciák:
Miskolc Plaza, Unio ÁFÉSZ, 91 település BAZ megyében, Sinwa, Cora, OBI, Media Markt.


Az Expolygon Kft a LOXEAL folyékony tömítő- és rögzítőanyagainak és különféle - európai - gyártmányú kávéfőzőgépek, valamint olasz gyártmányú tejhabosítók, kávéőrlők, egyéb konyhai kisgépek és ezek alkatrészeinek magyarországi forgalmazója. Egyes termékeink megkapták több hazai és külföldi minőségvizsgáló intézet minősítését, viszonteladóink és fogyasztóink révén az ország számos pontján jelen vagyunk.

Cégünk 1993. óta áll a megrendelők rendelkezésére. Számtalan országos, városi, közösségi, családi rendezvényt színesített tűzijátékunk. Büszkék vagyunk rá, hogy cégünk önállóan készítette a 2010 .évi Budapest Augusztus 20. tűzijátékát nagy sikerrel. Tehát ha tűzjáték akkor KOPULA TŰZIJÁTÉK !!! Keressen minket, nem fog csalódni!!!

Tűzijáték Év közben is! Megvennéd vagy megrendelnéd?? Vásárolható Termékek egész évben! Gyerekzsúrok kültéri játékos termékekkel, Születésnap , Házassági Évforduló, Névnap, Esküvő, Szalagavató, Keressen minket legyen egy kicsit egyedi a Buli.... Kirobbanóan ötletes termékeinkkel! Tortatűzijáték Nálunk a legolcsóbb a városban!

default box content

default box content