Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

11 db találat

MAP

kifejezésre
1 | 2

MAP keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Mapo-Bau Kft.

  Mapo-Bau Kft. - MAP - Tudakozó.hu Mapo-Bau Kft. - MAP - Tudakozó.hu Mapo-Bau Kft. - MAP - Tudakozó.hu

  2646 Drégelypalánk, Fő u. 178.

  A MAPO-Bau Kft.-t 1997. szeptember 1-én alapította Pálinkásné Mák Anna és Pálinkás Ottó 50-50 %-os tulajdoni aránnyal.

  Első megbízásaink közé tartozott épület acélszerkezetek gyártása, helyszíni szerelése és CNC forgácsoló munkákra gyakorlattal rendelkező szakemberek közvetítése.
  A felfutás éve 1999 volt, amikor megbízóink részére CNC forgácsoló- , hegesztő-géplakatos szakmákban közel 100 főt biztosítottunk munkaerő kölcsönzési konstrukció keretében.
  2000-ben Drégelypalánkon a 2-es főút mellett 12 50...


  Részletek
 • 2. Map Merchant Hungária Kft.

  Map Merchant Hungária Kft. - MAP - Tudakozó.hu

  5000 Szolnok, Újszászi u. 5

  A szolnoki székhelyű, országos hálózattal rendelkező cégünk igen széles termékválasztékkal áll a nyomdaipar rendelkezésére, és ami egyedülálló, hogy 12 órán belül garantáljuk a megrendelt áru házhozszállítását az ország bármely pontjára.


  Részletek
 • 3. Mapei Kft.

  Mapei Kft. - MAP - Tudakozó.hu

  2040 Budaörs, Sport utca 2.

  A MAPEI-t 1937-ben Milánóban alapították.
  A MAPEI ma valamennyi típusú padló- és falburkolat fektetéséhez használatos ragasztóanyagok és kiegészítő termékek legnagyobb gyártója. A vállalat szintén specialistája a betonjavító anyagoknak és adalékszereknek, valamint a történelmi épületek restaurálásához használatos termékeknek.
  A Mapei Kft-t 1991-ben alapították. A székhely már akkor is Budaörsön volt. Cégünk hideg- és melegburkolati termékekhez gyárt építőipari segédanyagokat és adalékanyagokat.
  Országo...


  Részletek
 • 4. Mapifkő Kft.

  3170 Zsunypuszta-Kőbánya, N/A

  A Mapifkő Kft. Zsunypusztai kőbányája különböző minőségű zúzottkövek gyártásával foglalkozik. Minden hétköznap 7-15:30-ig tartunk nyitva. Az útépítéstől a házépítésig minden kedves vásárlót várunk.


  Részletek
 • 5. MonArch Kft.

  9400 Sopron, Fenyves sor 7.

  Cégünk CAD tervezőrendszerek forgalmazásával foglalkozik: építészet, szerkezettervezés, statika, belsőépítészet, bútortervezés, épületgépészet, létesítménygazdálkodás, facility management, elektromos-, közmű-, út-, vasút-, kerttervezés, építőipar, gépipar, villamosipar. Egyéb tevékenység: építészeti tervezés.


  Részletek
 • 6. Mapapír Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

  1204 Budapest, Vécsey u. 16-18.

  Cégünk 2002-ben ünnepli 10 éves fennállását. Papíripari termékeket gyártunk, illetve könyvkötészeti szolgáltatást nyújtunk. Főbb referenciáink: Buda Piért, OTP.


  Részletek
 • 7. Mappa Kft.

  6400 Kiskunhalas, Középső Ipartelep 6.

  Cégünk papír-írószer, irodaszer, nyomtatvány, kellékanyag és könyv kereskedelmével, illetve digitális nyomdai szolgáltatással ( fotókönyv, névjegykártya, meghívó, szórólap készítése), bélyegző készítéssel, diploma kötéssel áll vevői rendelkezésére.
  Nyitvatartás Kossuth utca :H-P:8-17
  Sz:8-12


  Részletek
 • 8. Maptech-Trade Kft.

  1036 Budapest, Lajos u. 53-63/E


  Részletek
 • 9. Maprofa Művészeti Bt.

  1212 Budapest, Lőcsei u. 15.


  Részletek
 • 10. MÁP Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

  2220 Vecsés, Kinizsi út 71.


  Részletek