Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

Műszeripari és bőripari csőszergecsek gyártása

kifejezésre
1

Műszeripari és bőripari csőszergecsek gyártása keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Fábián Ferenc magánvállalkozó

  Fábián Ferenc magánvállalkozó - Műszeripari és bőripari csőszergecsek gyártása - Tudakozó.hu Fábián Ferenc magánvállalkozó - Műszeripari és bőripari csőszergecsek gyártása - Tudakozó.hu Fábián Ferenc magánvállalkozó - Műszeripari és bőripari csőszergecsek gyártása - Tudakozó.hu Fábián Ferenc magánvállalkozó - Műszeripari és bőripari csőszergecsek gyártása - Tudakozó.hu

  3915 Tarcal, Árpád út 7 / 1.

  Bőr és műszeripari csőszegecsek gyártása, forgalmazása. Egyéb fémtömegcikk (ponyvaringli, csavaralátétek, függesztő szalagok, díszkúpos alátétek, cipőtalpbetétek, stb.) gyártása.

  Vállalkozásom Tokajhegyalján, Tarcal községben működik.

  Fő tevékenységi köröm: Szegecsautomatákon mélyhúzással sárgaréz és egyéb fémcsőszegecs gyártása rövid határidőre kis és nagy tételben.


  Részletek