Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

adatszolgáltatás Legyesbénye

kifejezésre
1

Adatszolgáltatás Legyesbénye keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

  • 1. Legyesbénye Polgármesteri Hivatal

    Legyesbénye Polgármesteri Hivatal - Adatszolgáltatás Legyesbénye - Tudakozó.hu Legyesbénye Polgármesteri Hivatal - Adatszolgáltatás Legyesbénye - Tudakozó.hu Legyesbénye Polgármesteri Hivatal - Adatszolgáltatás Legyesbénye - Tudakozó.hu Legyesbénye Polgármesteri Hivatal - Adatszolgáltatás Legyesbénye - Tudakozó.hu Legyesbénye Polgármesteri Hivatal - Adatszolgáltatás Legyesbénye - Tudakozó.hu Legyesbénye Polgármesteri Hivatal - Adatszolgáltatás Legyesbénye - Tudakozó.hu Legyesbénye Polgármesteri Hivatal - Adatszolgáltatás Legyesbénye - Tudakozó.hu

    3904 Legyesbénye, Rákóczi út. 82.

    Az Aba nemzettségnek ősi javai közé tartozott ez a vidék, mert már a Névtelen Jegyző felemlíti, hogy az Aba nemzettségnek a Takta mellett is voltak birtokai. A pápai tizedlajstromokban (1332-1337) Begna a neve. Így jegyezték fel a dézsmát összeíró papok. 1374-ben Egyhazas Benye, majd Albenye néven örökítették meg nevét az oklevelek kiállítói. A XIV. században az Aba nemzetség bodrogkersztúri ágazata volt Bénye tulajdonosa, amikor Al- és Felbénye néven ismerték.


    Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak