Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

adatszolgáltatás Kurd

kifejezésre
1

Adatszolgáltatás Kurd keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Polgármesteri Hivatal, Kurd

  Polgármesteri Hivatal, Kurd - Adatszolgáltatás Kurd - Tudakozó.hu Polgármesteri Hivatal, Kurd - Adatszolgáltatás Kurd - Tudakozó.hu Polgármesteri Hivatal, Kurd - Adatszolgáltatás Kurd - Tudakozó.hu Polgármesteri Hivatal, Kurd - Adatszolgáltatás Kurd - Tudakozó.hu

  7226 Kurd, Petőfi u. 11.

  Kurd község Tolna megyében, a Somogy -Tolna -Baranya megyék által alkotott dél-dunántúli régió mintegy mértani középpontjában, a Kapos folyó völgyében fekszik.

  Ősidők óta lakott település.A bronzkori-, vaskori ember nyomait őrzi a föld, de találtak kelta, római-kori, gót és germán településre utaló nyomokat is.
  A honfoglalás után a Héder nemzetség telepedett meg itt, egyes feltevések szerint innen származik a község neve is: a törzs egyik nemzetségfőjének kazár-türk eredetű (Kurt, vagy Kurd = Farkas ) n...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak