Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

városüzemeltetés Komló

kifejezésre
1

Városüzemeltetés Komló keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Komló Város Önkormányzata

  Komló Város Önkormányzata - Városüzemeltetés Komló - Tudakozó.hu Komló Város Önkormányzata - Városüzemeltetés Komló - Tudakozó.hu Komló Város Önkormányzata - Városüzemeltetés Komló - Tudakozó.hu

  7300 Komló, Városház tér 3.

  A város, amelyet most az interneten megkeresett, Baranya megye második legnagyobb városa a Keleti-Mecsek gyönyörű zöld ölében.
  A fiatal város történelmi gyökerei messzire nyúlnak vissza, hiszen a II. századból származó római kori leletek kerültek napvilágra a város építése során. Az egykori falu létezéséről egy 1256. évi oklevél tudósít "Villa Complov" néven említve. Valószínű, - a legtermészetesebb -, hogy a település nevét a völgyben folyó patak - ma Kaszánya patak - partján, akkor bőven termő vadkomlór...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak