Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

parkoló Komárom

kifejezésre
1

Parkoló Komárom keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Juno Hotel & Camping

  Juno Hotel & Camping - Parkoló Komárom - Tudakozó.hu Juno Hotel & Camping - Parkoló Komárom - Tudakozó.hu Juno Hotel & Camping - Parkoló Komárom - Tudakozó.hu Juno Hotel & Camping - Parkoló Komárom - Tudakozó.hu Juno Hotel & Camping - Parkoló Komárom - Tudakozó.hu Juno Hotel & Camping - Parkoló Komárom - Tudakozó.hu

  2900 Komárom, Bem J. u. 5.

  Komárom történelmi város ? a gyógyvíz és az erődök városa ? a Duna két partján fekszik. Megközelíthető a Bécset és Budapestet összekötő M1-es autópálya felől ? 7 km, illetve az 1.sz. főúton. Budapesttől 85 km a távolság.
  A város egyik nevezetessége a gyógyvíz, amely elsősorban mozgásszervi panaszok enyhítésére ajánlott. A gyógyfürdő rendelkezik fedett uszodával és a gyógyászati kezelések egész sorát kínálja. A JUNO HOTEL és CAMPING a gyógyfürdő mellett ? 300m ?található....


  Részletek
 • 2. Carrier Szálló

  2900 Komárom, Varga József u.9.

  A szálló Komáromban a Komáromi finomító lakótelepén található a 10-es főút mentén. 36 férőhelyes, 14 db 1 ágyas, 6 db 2 ágyas, 2 db 3 ágyas és 1 db 4 ágyas szobában tud vendégeket fogadni.


  Részletek
 • 3. Tó Csárda

  2900 Komárom, Madách Imre út

  Cégünk vendéglátással foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Autohof Szalma

  2900 Komárom, Külterület


  Részletek