Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

kemping Kiskunmajsa

kifejezésre
1

Kemping Kiskunmajsa keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Jonathermál Gyógy-,Élményfürdő és Csúszdapark

  Jonathermál Gyógy-,Élményfürdő és Csúszdapark - Kemping Kiskunmajsa - Tudakozó.hu Jonathermál Gyógy-,Élményfürdő és Csúszdapark - Kemping Kiskunmajsa - Tudakozó.hu Jonathermál Gyógy-,Élményfürdő és Csúszdapark - Kemping Kiskunmajsa - Tudakozó.hu Jonathermál Gyógy-,Élményfürdő és Csúszdapark - Kemping Kiskunmajsa - Tudakozó.hu Jonathermál Gyógy-,Élményfürdő és Csúszdapark - Kemping Kiskunmajsa - Tudakozó.hu Jonathermál Gyógy-,Élményfürdő és Csúszdapark - Kemping Kiskunmajsa - Tudakozó.hu

  6120 Kiskunmajsa, Kőkút 26.

  A kiskunmajsai Jonathermál Rt. által működtetett gyógyfürdő múltja az 1980-as évek közepére tekint vissza. A fürdő nyitását követő átalakulást eredményeként 1996. óta részvénytársaságként működik.
  Főtevékenységünk, ún. fizikai közérzet javító szolgáltatások biztosítása, ezen belül kiemelkedőek a gyógyvizünkre alapozott gyógyászati szolgáltatásaink, valamint a 3 generációs fürdő víziónak megfelelő szórakozást, kikapcsolódást és felüdülést szolgáló lehetőségek színes palettája. Az egyes szakfeladatokat képze...


  Részletek