Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

szakmai képzés Kiskunhalas

kifejezésre
1

Szakmai képzés Kiskunhalas keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. II.Rákóczi Ferenc Szakközépiskola és Kollégium

  II.Rákóczi Ferenc Szakközépiskola és Kollégium - Szakmai képzés Kiskunhalas - Tudakozó.hu II.Rákóczi Ferenc Szakközépiskola és Kollégium - Szakmai képzés Kiskunhalas - Tudakozó.hu II.Rákóczi Ferenc Szakközépiskola és Kollégium - Szakmai képzés Kiskunhalas - Tudakozó.hu

  6400 Kiskunhalas, Kossuth u. 39.

  Kiskunhalas régi mezőváros. A halasiak csaknem minden gondolatát a földművelés és az állattenyésztés kötötte le. A város fejlődésének egyik biztosítéka a mezőgazdasági ismeretek tervszerű oktatása lett volna, de azokról csak alig-alig esett szó az iskolában. Sürgetővé vált tehát egy olyan iskola felállítása, ahol a tanulók a gazdálkodásból elméleti és gyakorlati képzést is kapnak.
  *Haladnunk kell minden téren, mert a leghatalmasabb és műveltebb ország ha megáll, lassanként pusztulásnak indul.* - írta 1899...


  Részletek