Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

múzeum Kiskőrös

kifejezésre
1

Múzeum Kiskőrös keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Mórágyi Helytörténeti Gyűjtemény

  7165 Mórágy, Szabadság utca 10.

  A gyűjteményt a hagyományszerető Glöckner házaspár hozta létre az egykori hengermalom épületében, 1980-ban. A kiállításon régi paraszti szoba- kamra- és konyhabelső, továbbá iskolarészlet, mezőgazdasági eszközök, kismesterségek tárgyi emlékei és a mórágyi Tűzkődomb régészeti leletei láthatók. Különösen értékesek a fazekas központban készült cserépedények. A pincében és a földszinten mezőgazdasági eszközök találhatók, valamint a kukorica, a lucerna, és más termények feldolgozására szolgáló eszközök helyezked...


  Részletek
 • 2. Közúti Gyűjtemény

  6200 Kiskőrös, Dózsa Gy. út 38.

  A Közúti Szakgyűjtemény alapját Lévárdy Imre teremtette meg. Érsekújváron és Vágsellyén útmesterként dolgozva, a harmincas években kezdte gyűjteni a szakma eszközeit, tárgyait. A mai kiállítás az 1994-95-ben végzett nagyobb átalakítás után alakult ki.


  Részletek
 • 3. Petőfi Szülőház és Emlékmúzeum - Kiskőrös

  6200 Kiskőrös, Petőfi tér 5.


  Részletek