Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

iskolai képzés Kiskőrös

kifejezésre
1

Iskolai képzés Kiskőrös keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Petőfi Sándor Gimnázium, Kertészeti Szakközépiskola és Kollégium

  Petőfi Sándor Gimnázium, Kertészeti Szakközépiskola és Kollégium - Iskolai képzés Kiskőrös - Tudakozó.hu Petőfi Sándor Gimnázium, Kertészeti Szakközépiskola és Kollégium - Iskolai képzés Kiskőrös - Tudakozó.hu Petőfi Sándor Gimnázium, Kertészeti Szakközépiskola és Kollégium - Iskolai képzés Kiskőrös - Tudakozó.hu Petőfi Sándor Gimnázium, Kertészeti Szakközépiskola és Kollégium - Iskolai képzés Kiskőrös - Tudakozó.hu Petőfi Sándor Gimnázium, Kertészeti Szakközépiskola és Kollégium - Iskolai képzés Kiskőrös - Tudakozó.hu Petőfi Sándor Gimnázium, Kertészeti Szakközépiskola és Kollégium - Iskolai képzés Kiskőrös - Tudakozó.hu Petőfi Sándor Gimnázium, Kertészeti Szakközépiskola és Kollégium - Iskolai képzés Kiskőrös - Tudakozó.hu

  6200 Kiskőrös, Árpád u.4.

  1903-ban Bajzák János okleveles polgári iskolai tanár miniszteri engedéllyel megnyitotta magán polgári fiú- és leányiskoláját. Jó hírneve, valamint a tanulók létszámának állandó növekedése indokolttá tette egy új, korszerű iskola fölépítését.
  1914-ben az építkezés megkezdődik Lehoczki János építész tervei alapján és az ő kivitelezésével, mely 1920-ban fejeződik be. Ekkor már az iskola állami kezelésbe került, és Petőfi Sándor Polgári Fiú- és Leányiskola néven a megye egyik jelentős alsófokú középiskolájává...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak