Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

épületvasalat Keszthely

kifejezésre
1

Épületvasalat Keszthely keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Cserép Miklós Vasker Kft.

  Cserép Miklós Vasker Kft. - Épületvasalat Keszthely - Tudakozó.hu

  8360 Keszthely, Rezi u 2

  Vállalkozásunk 1989-ben alakult Keszthelyen családi vállalkozásként. Ma már 3 megye 4 városában állunk vásárlóink rendelkezésére. Vasáru, fürdőszobafelszerelés, színesfém, épületgépészeti, tüzeléstechnikai, rögzítéstechnikai anyagok, szerszámok és szerszámgépek nagy választékával várjuk kedves vásárlóinkat.


  Részletek
 • 2. Tree Trade-K Faipari Nagykereskedelmi Kft.

  8360 Keszthely, Sopron u. 41.

  Cégünk zárak, lakatok, vasalatok nagykereskedelmével foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Eurofa 2000 Kft.

  8360 Keszthely, Lovassy út 5/c.

  Fő tevékenységünk építő és asztalos minőségű fenyő fűrészáruk, valamint lombos fűrészáruk forgalmából tevődik össze.Szolgáltatásaink köre 1999. októberétől faipari áruházunk megnyitásával kibővült. A kereskedelmi tevékenység mellett faipari üzemünkben kül- és beltéri nyílászárók is kaphatók, valamint bútorgyártással foglalkozunk.


  Részletek
 • 4. Boros László lakatosmester

  8360 Keszthely, Deák F. u. 17.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak