Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

porfestés Kecskemét

kifejezésre
1

Porfestés Kecskemét keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Rézmű Ipari és Kereskedelmi Kft.

  6000 Kecskemét, Csillag utca 4

  Az általunk készitett lépcsőkorlátokat, rácsokat, fémbútorokat, függönytartókat díszburkolatokat, küszöbborításokat, lakás- és üzletbelsőket a lakosság és magyar ipari vállalkozások rendelik. Fémcsiszoló kapacitásunkat ugyancsak a magyar piacon beszállítóként értékesítjük. Ipari termékeinket melynek volumene az éves bevételünk 30% -a viszont döntően külföldön adjuk el. Elsősorban Angliába, Hollandiába, Olaszországba szállítunk, de növekszik az Egyesült Államokba irányuló forgalmunk is....


  Részletek
 • 2. BERKECZI és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  6000 Kecskemét, Alsócsalános 8/b.

  www.homokfuvas.eu
  Elsősorban acélszerkezetek felületvédelmére, valamint tartálybelsők - normál és fokozott igénybevételű - bevonatrendszerének kialakítására szakosodtunk.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak