Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

kollégium Kecskemét

kifejezésre
1

Kollégium Kecskemét keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Piarista Általános Iskola, Gimnázium és Diákotthon

  Piarista Általános Iskola, Gimnázium és Diákotthon - Kollégium Kecskemét - Tudakozó.hu Piarista Általános Iskola, Gimnázium és Diákotthon - Kollégium Kecskemét - Tudakozó.hu Piarista Általános Iskola, Gimnázium és Diákotthon - Kollégium Kecskemét - Tudakozó.hu Piarista Általános Iskola, Gimnázium és Diákotthon - Kollégium Kecskemét - Tudakozó.hu Piarista Általános Iskola, Gimnázium és Diákotthon - Kollégium Kecskemét - Tudakozó.hu Piarista Általános Iskola, Gimnázium és Diákotthon - Kollégium Kecskemét - Tudakozó.hu

  6000 Kecskemét, Piaristák tere 5.

  Célunk, hogy a tudomány és a hit világa szerves egységként gazdagítsa diákjaink személyiségét. Intézményünkben úttörő módon az 1., 2., 5., 7. évfolyamon kompetencia alapú oktatás valósul meg.
  A kecskeméti Piarista Gimnázium immár háromszáz éve áll a színvonalas, korszerű és ingyenes oktatás szolgálatában. Az intézmény - igényes hagyományainak megfelelően - személyes figyelemmel és törődéssel fordul minden egyes diák felé.
  A négy évfolyamos, általános tantervű fiúgimnázium és diákotthon szeretettel várja a...


  Részletek
 • 2. Katedra Középiskola

  Katedra Középiskola - Kollégium Kecskemét - Tudakozó.hu

  6000 Kecskemét, Izsáki u. 8.

  1998. szeptember 1-től működik a Katedra Informatikai és Művészeti Szakközépiskola a Katedra Iskolai Alapítvány fenntartásával, a Költségvetési Törvény által meghatározott finanszírozással.
  Célunk olyan érettségizett fiatalok kibocsátása, akik képesek az általuk választott területeken önálló, alkotó jellegű, kreatív munkára, ugyanakkor eséllyel pályázhatnak a képzésüket kiteljesítő felsofokú oktatási intézményekbe is.
  Bővebb információért kérem kattintson weboldalunkra!...


  Részletek
 • 3. Hírös Diák Alapítvány

  6000 Kecskemét, Csabay Géza krt. 1


  Részletek