Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

kiskereskedelem Kecskemét

kifejezésre
1

Kiskereskedelem Kecskemét keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Kántor Kft.

  6000 Kecskemét, Lisz F.u.27/A.

  Nyitvatartás:
  H-P: 8-17-ig, Szo: 8-12-ig.
  Márkanév:
  Raynor, Came, Kling-Quadra, Siebau, Chamberlen, Ziur, Sápi, Rolling-Center
  Minősítés:
  MABISZ

  Amerikai, német garázs-, és ipari kapuk, vagyonvédelmi rácsok, redőnyök, egyedi gyártású kovácsolt kerítések, kertkapuk motoros mozgatással, távvezérléssel is. Tervezés, kivitelezés, szaktanácsadás. Szaküzletünkben húzó-, nyomó-, feszítő-, tányérrugók forgalmazása. Egyedi igények szerinti gyártás szervezése- szállítás utánvéttel is. Fémszövetek, perf...


  Részletek
 • 2. Siker Kft.

  6000 Kecskemét, Bodzai u. 4.

  Cégismerteto_

  A Siker Kft. 1990 óta folytat méteráru kis-és nagykereskedelmi tevékenységet Kecskeméten. Cégünk különféle méteráruk importőreként nagy választékban kínálja pamut és pamut-poliészter vásznait, viaszos vászon terítőanyagait, szenny-és víztaszító damaszt anyagait, valamint különböző színű és minőségű nem szőtt textíliáit. Kínálatunkban szerepelnek még ágyneműk, törülközők, gyapjú- és műszál töltésű párnák, paplanok, függönyök, drapériák, melyeket versenyképes áron kínálunk. Árukészletünket...


  Részletek
 • 3. UNIVER-COOP Zrt.

  6000 Kecskemét, Kiskőrösi út 5-9

  5 C+C áruház és 38 kiskereskedelmi egység, 3 sütőipari üzem, 710 alkalmazott, jelenlét három régióban, 11 milliárd forint fölötti árbevétel ? a legfontosabb adatokkal így mutatható be az Univer Coop Zrt. A társaság feladata a cégcsoporton belül a kis- és nagykereskedelem, beleértve az áru- és anyagbeszerzés, készletezés, áruforgalom, bolthálózat üzemeltetés, valamint a sütőipari termékek gyártása.
  Az Univer Coop Zrt. a vezérigazgató irányításával működik. A kereskedelmi igazgatósághoz tartozik a beszerzés ...


  Részletek
 • 4. Malen Kft.

  6000 Kecskemét, Városföld út 92.

  A Malen Kft 1990-ben alakult mint magyar és lengyel tulajdonú kereskedelmi cég, amely kezdetben elsősorban a lengyel Pol-Hun gyár termékeit forgalmazta.

  Jelenleg mint 100 %-os magyar tulajdonú háztartási vegyiáru cikkeket és kozmetikumokat forgalmazó exportáló, importáló nagykereskedésként működik.

  Működésünk évei során a piac szükségleteit figyelembe véve az áruskálánk folyamatosan bővült. Több mint 80 magyar beszállítóval állunk kapcsolatban annak érdekében, hogy cégünk mindenkori ajánlata megfelelj...


  Részletek
 • 5. HIFI Audio Studiotechnika

  6000 Kecskemét, Nyíl u. 23.

  Cégünk hangtechnikával foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Clean-Fix Hungary Kft.

  6000 Kecskemét, Tölgyfa u. 16

  Cégünk vegyi áruk, papíráruk és konyhai gépek kis- és nagykereskedelmével foglalkozik.


  Részletek
 • 7. INTRE Kft.

  6000 Kecskemét, Izsáki út 2. Klasszik Építők Háza


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak