Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

29 db találat

kereskedelem Kecskemét

kifejezésre
1 | 2 | 3

Kereskedelem Kecskemét keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Ver-Bau Építőipari és Szolgáltató Kft.

  Ver-Bau Építőipari és Szolgáltató Kft. - Kereskedelem Kecskemét - Tudakozó.hu Ver-Bau Építőipari és Szolgáltató Kft. - Kereskedelem Kecskemét - Tudakozó.hu Ver-Bau Építőipari és Szolgáltató Kft. - Kereskedelem Kecskemét - Tudakozó.hu Ver-Bau Építőipari és Szolgáltató Kft. - Kereskedelem Kecskemét - Tudakozó.hu Ver-Bau Építőipari és Szolgáltató Kft. - Kereskedelem Kecskemét - Tudakozó.hu Ver-Bau Építőipari és Szolgáltató Kft. - Kereskedelem Kecskemét - Tudakozó.hu Ver-Bau Építőipari és Szolgáltató Kft. - Kereskedelem Kecskemét - Tudakozó.hu Ver-Bau Építőipari és Szolgáltató Kft. - Kereskedelem Kecskemét - Tudakozó.hu Ver-Bau Építőipari és Szolgáltató Kft. - Kereskedelem Kecskemét - Tudakozó.hu

  6000 Kecskemét, Garay u. 11.

  Építőipari tervezés, fővállalkozás, ipari létesítmények, családi házak, lakó- és középületek generál-kivitelezése, ipari padlók, fugamentes-, acélszál-erősítésű-, kéregerősített betonpadlók, műgyanta padlók, bazalt-, út- és térbetonok, speciális igénybevételnek ellenálló padlók.

  Helyszíni szakmai felmérés, ingyenes szakmai tanácsadás.

  Termékpalettánkat úgy alakítottuk ki, hogy az ipar a kereskedelem és a mezőgazdaság minden speciális követelményének megfeleljen!...


  Részletek
 • 2. Atlantisz Kft.

  6000 Kecskemét, Pipacs u. 3.

  Cégünk építőanyag kis- és nagykereskedelemmel foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Antenna Szaküzlet

  6000 Kecskemét, Kőhíd u 17.

  Cégünk 11 éve áll a lakosság szolgálatában.Digitális földi és müholdas vevőberendezések, műholdvevők nagy választékban, földi antennák, antenna tartozékok, antennaszerelés, javítás komoly müszerekkel,korrekt áron. UPC DIRECT hivatalos forgalmazó.


  Részletek
 • 4. Gördülő Kft.

  1117 Budapest, Hunyadi János u. 3.

  Mint az SKF Svéd Golyóscsapágy Rt. Szerződött Partnere, fő profilunk az SKF által gyártott és forgalmazott termékek értékesítése.
  A Gördülő Kft. MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszer előírásai, illetve az annak megfelelő minőségre vonatkozó szabványok követelményei szerint dolgozik.
  A Gördülő Kft. ennek megfelelően üzletmenetét -az SKF által is fontosnak tartott elvek alapján- úgy alakította ki, hogy a profiljába tartozó termékek beszerzési gondjaiban és a műszaki problémák megoldásában Partn...


  Részletek
 • 5. Profitholding Kecskemét Rt.

  6000 Kecskemét, Dobó Isván krt. 12.

  Cégünk értékpapír-kereskedelemmel foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Rézmű Ipari és Kereskedelmi Kft.

  6000 Kecskemét, Csillag utca 4

  Az általunk készitett lépcsőkorlátokat, rácsokat, fémbútorokat, függönytartókat díszburkolatokat, küszöbborításokat, lakás- és üzletbelsőket a lakosság és magyar ipari vállalkozások rendelik. Fémcsiszoló kapacitásunkat ugyancsak a magyar piacon beszállítóként értékesítjük. Ipari termékeinket melynek volumene az éves bevételünk 30% -a viszont döntően külföldön adjuk el. Elsősorban Angliába, Hollandiába, Olaszországba szállítunk, de növekszik az Egyesült Államokba irányuló forgalmunk is....


  Részletek
 • 7. Kozák Kft.

  6000 Kecskemét, Halasi út 29

  1998-óta foglalkozunk italkereskedelemmel. Mára 50 főt alkalmazunk és elértük, hogy a Kecskeméti régió egyik legjelentősebb italkereskedése lettünk. Kecskemét 100 km-es körzetében kiszállítjuk a nálunk vásárolt italokat. H-P-ig 8-18-ig állunk a vásárlóink rendelkezésére. A web oldalunkra kattintva on-line is vásárolhat.


  Részletek
 • 8. Nano Systems Bt.

  6000 Kecskemét, Reviczky Gyula u. 8.

  Cégünk 2004. február 1-jén alakult fiatal, tehetséges informatikai szakemberek, illetve pénzügyi befektetők részvételével, akik több évi közös munka után úgy gondolták, ideje egy más szemléletet, az átlagostól eltérő hozzáállást megvalósítani a magyar informatikai piacon.

  Bővebb információkért kérjük klikkeljen webcímünkre!


  Részletek
 • 9. Staruno Bt.

  6000 Kecskemét, Juhász u. 1/a.

  Cégünk vendéglátóipari és sütőipari gépekkel és berendezésekkel foglalkozik.


  Részletek
 • 10. Dr. Aliment Kft.

  6000 Kecskemét, Ág u. 22.

  A Dr. Aliment Kft. funkcionális élelmiszerek, étrendkiegészítő készítmények fejlesztésére és kereskedelmére alakult 2006-ban.


  Részletek