Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

jogosítvány Kecskemét

kifejezésre
1

Jogosítvány Kecskemét keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. KOBELA Jogsi Autósiskola Kft.

  6000 Kecskemét, Hornyik János körút 1. 3907/1/A/11


  Részletek
 • 2. Füredi Autósiskola

  Füredi Autósiskola - Jogosítvány Kecskemét - Tudakozó.hu Füredi Autósiskola - Jogosítvány Kecskemét - Tudakozó.hu Füredi Autósiskola - Jogosítvány Kecskemét - Tudakozó.hu Füredi Autósiskola - Jogosítvány Kecskemét - Tudakozó.hu Füredi Autósiskola - Jogosítvány Kecskemét - Tudakozó.hu Füredi Autósiskola - Jogosítvány Kecskemét - Tudakozó.hu Füredi Autósiskola - Jogosítvány Kecskemét - Tudakozó.hu

  6000 Kecskemét, Aradi vértanúk tere 3.

  A Füredi Autósiskola 2000. augusztusában 5 fővel alakult, mára a térség egyik legnagyobb, legdinamikusabban fejlődő járművezető- és továbbképző intézete lett. Közel 20 fő fáradozik azon, hogy a tanulni vágyók a lehető legjobb körülmények között és minőségben sajátítsák el a járművezetés fortélyait. Valamikor 16 négyzetméteres, Március 15. utcai irodából fokozatos átmenetekkel jutottunk el a jelenlegi, mostmár állandónak mondható oktatási centrumba, az Aradi vértanúk tere 3. szám alá. 120 négyzetméteren, ízl...


  Részletek
 • 3. I.sz. Gépjárművezetőképző Munkaközösség

  6000 Kecskemét, Csongrády u. 6.

  Minden hónap első szerdáján indítja tanfolyamait az I.sz. Gépjárművezetőképző Munkaközösség moped, motor, autó, teherautó és nehézpótkocsi kategóriákban.


  Részletek
 • 4. Profi Univerzál Kft.

  6000 Kecskemét, Vak Bottyán u. 2.

  Autósiskolánk tapasztalt szakoktatói járművezetői tanfolyamokat szerveznek.


  Részletek
 • 5. Kobela Autósiskola

  6000 Kecskemét, Hornyik János körút 1


  Részletek
 • 6. Merci Autósiskola

  6000 Kecskemét, Dobó krt. 10.


  Részletek