Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

építészeti tervezés Kecskemét

kifejezésre
1

Építészeti tervezés Kecskemét keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Építészműhely Kft.

  6000 Kecskemét, Wesselényi u. 1.

  Cégünk építészeti és belsőépítészeti tervezéssel, valamint településtervezéssel foglalkozik.


  Részletek
 • 2. Rizalit 95 Bt., Arany László Rudolf okleveles építészmérnök

  6000 Kecskemét, Margaréta u. 9/a

  Cégünk vállalja, hogy az első gondolattól a létesítmény megtervezésén és kivitelezésén keresztül megvalósítja elképzelését. Munkáink jelentős része külföldi jellegű megrendelés.


  Részletek
 • 3. Rozettaterv Építésziroda Tervező és Szolgáltató Bt.

  6000 Kecskemét, Lánchíd u. 1/a V/28

  Építészirodánk tervezői 3 évtizede foglalkoznak építészeti tervezéssel. Önálló tervezői irodánkat 1996-ban alapítottuk. Irodánk és tervezőink referencia munkái: Ceglédi Református Nagytemplom homlokzatfelújítása; Kecskemét: Városi Bíróság épülete; Cegléd: Kossuth Ferenc utcai 40 lakásos épület; Kecskemét: Evangélikus Egyház Idősek Napközi Otthona; Kecskemét: Evangélikus templom homlokzatfelújítása; Kecskemét: Evangélikus Egyház Lelkészi Hivatalának épülete....


  Részletek
 • 4. F.T. Design Bt.

  6000 Kecskemét, Ferencsik J.u.2.


  Részletek
 • 5. Schweiker - Pesti Nyílászárógyártó Kft.

  6000 Kecskemét, Wéber Ede u. 10/a.

  Cégünk műanyag nyílászárók gyártásával és kereskedelmével foglalkozik. Vállaljuk az általunk gyártott nyílászárók helyszíni beépítését.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak