Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

szakközépiskola Kaposvár

kifejezésre
1

Szakközépiskola Kaposvár keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Répáspusztai Ifjúsági Lovas Oktatási Központ,Penny Klub

  Répáspusztai Ifjúsági Lovas Oktatási Központ,Penny Klub - Szakközépiskola Kaposvár - Tudakozó.hu Répáspusztai Ifjúsági Lovas Oktatási Központ,Penny Klub - Szakközépiskola Kaposvár - Tudakozó.hu Répáspusztai Ifjúsági Lovas Oktatási Központ,Penny Klub - Szakközépiskola Kaposvár - Tudakozó.hu

  7400 Kaposvár, Répáspuszta

  Mi is a Penny Klub?

  Az iskolások körében népszerű Penny Kalendárium 1990. évben jelent meg először Magyarországon. A napi és heti események feljegyzésére, a célok kitűzésére, leírására szolgáló diáknaptár rendszerességre nevel, amely nélkül nehéz az életben is és a lovaglásban is boldogulni, előrehaladni.

  A Kalendárium lovas jellege az évek alatt egyre nagyobb hangsúlyt kapott Tetszett a gyerekeknek a kis fekete Penny ló, szívesen írtak neki levelet, kérték segítségét, tanácsát különböző lovas prob...


  Részletek
 • 2. Pannon Lovasakadémia és Mezőgazdasági Szakközépiskola

  7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40.

  Lovaglás, lótenyésztés, mezőgazdasági szakképzés.


  Részletek