Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

nyelvoktatás Kaposvár

kifejezésre
1

Nyelvoktatás Kaposvár keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Táncsics Mihály Gimnázium, Kaposvár

  7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky utca 17.

  "A kaposvári gimnázium 1806-ban herceg Eszterházi Miklós bőkezűségéből, egyházi és világi alapítók, s a város adakozásából a vármegye lelkes támogatásából létesült, és 1812-ben nyilvánossági jogot nyert."


  Részletek
 • 2. Dialóg Nyelvstúdió Kaposvár

  7400 Kaposvár, Fő u. 45. I/109.

  Minőségi nyelvoktatás kizárólag diplomás nyelvtanárokkal. Tanfolyamok esti időpontokban is, sőt szombaton is! Ingyenes szintfelmérés. Részletfizetési lehetőség. Cégünk a Nyelviskolák Szakmai Egyesületének tagja. Diákjaink a tandíj 30%-át visszaigényelhetik a személyi jövedelemadóból!


  Részletek
 • 3. Kocsis Kft.

  7400 Kaposvár, Rákóczi tér 12/13.

  Cégünk elsősorban nyelvvizsga előkészítőket, számítástechnikai szoftverüzemeltető tanfolyamokat, valamint ECDL tanfolyam.

  .


  Részletek
 • 4. Falvai és Társa Kft. - Lite Nyelviskola

  7400 Kaposvár, József A. u. 19.

  Tanulni jó dolog. Tudni jó dolog...
  Tudni egy nyelvet, és egyre folyékonyabban beszélni az idegen nyelven nagyobb műveltséget, új barátokat, jobb munkalehetőséget jelent.
  A LITE ebben szeretne segíteni azoknak, akik eldöntötték, hogy idegen nyelvet szeretnének megtanulni.


  Részletek