Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

falusi turizmus Kaposvár

kifejezésre
1

Falusi turizmus Kaposvár keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Zselica Szövetség

  Zselica Szövetség - Falusi turizmus Kaposvár - Tudakozó.hu

  7400 Kaposvár, Fő utca 37-39. 3.em. 316.

  Széleskörű összefogás kialakítása a vidékfejlesztés szereplői között a Zselici kistérség fejlődése érdekében. E célból tömöríti a térség jövőjéért tenni kívánó erőket, az önkormányzatokat, gazdálkodó szervezeteket, természetes és jogi személyeket, valamint ellátja a térségi együttgondolkodással kialakított fejlesztési stratégia megvalósításának menedzselésével, a Zselic jövőképének valóra váltásával összefüggő feladatait.


  Részletek
 • 2. Arrangement Utazási Iroda

  7400 Kaposvár, Zárda u.5.

  A Balaton déli partján, valamint egész évben nyitva tartó termálfürdő helyeken, nyaraló házakba, vadászházakba, hotelekbe, panziókba várjuk kedves vendégeinket. A falusi turizmus keretein belül megismerheti Dél-dunántúl falvainak életét, hagyományait. Programokkal tesszük színesebbé pihenését.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak