Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

erdei iskola Kaposvár

kifejezésre
1

Erdei iskola Kaposvár keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Sefag Erdészeti és Faipari ZRt.

  Sefag Erdészeti és Faipari ZRt. - Erdei iskola Kaposvár - Tudakozó.hu Sefag Erdészeti és Faipari ZRt. - Erdei iskola Kaposvár - Tudakozó.hu Sefag Erdészeti és Faipari ZRt. - Erdei iskola Kaposvár - Tudakozó.hu Sefag Erdészeti és Faipari ZRt. - Erdei iskola Kaposvár - Tudakozó.hu

  7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 21.

  A SEFAG Erdészeti és Faipari Részvénytársaság dolgozói nevében tisztelettel köszöntöm azokat, akik megtisztelnek bennünket érdeklődésükkel, és ellátogatnak honlapunkra.
  A község központjától 9 km-re található a Sziágyi Erdei Iskola. Az erdővel körülzárt egykori erdészház 24 gyermeknek és 2 kísérő nevelőnek biztosít jó színvonalú elhelyezést. A tavasztól őszig terjedő időszakban előzetes egyeztetés alapján áll az érdeklődő gyermekcsoportok rendelkezésére. Turistajelzés mentén gyalogosan, de személygépkocsiv...


  Részletek