Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

temetés Kalocsa

kifejezésre
1

Temetés Kalocsa keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Gyulai PIETAS Egyházi Temetkezési Szolgáltató Kft.

  5700 Gyula, Esze Tamás u. 4.

  A halál mindig váratlanul ér bennünket, még akkor is, ha számítunk rá. A gyász nehéz perceiben sokszor tanácstalanok vagyunk, nem tudjuk, mit kell tennünk, hová kell fordulnunk, sokszor elveszünk a hivatalos ügyintézések útvesztőjében.

  A temetkezeszolgaltatas.hu honlap segítséget kíván nyújtani, megkönnyítve Önnek/Önöknek az intézkedést. Itt minden információt megtalál, ami a temetéssel és temetkezéssel kapcsolatos.

  Ha nem talál valamit, nem tudja kérdésére a választ, akkor írjon nekünk, mi meg próbál...


  Részletek
 • 2. Golgota Temetkezési Szolgáltató Kft.

  6300 Kalocsa, Ilk Viktor u. 4.

  A temetkezéssel kapcsolatos megrendeléseket hétfőtől-péntekig 08.-16. 00. óra között lehet megtenni a szolgáltató irodában.
  Köszönjük hogy megtisztelt bizalmával és minket választott!
  Engedje meg, hogy néhány mondattal bemutassam Önnek Golgota Temetkezési Szolgáltató Kft.-t.
  Cégünk mindig is szemelőt tartotta az elmúlással járó fájdalmasan érintő teendők emberi méltósághoz megfelelő kezelését. A halál mindenki számára a véggel kapcsolódik össze és fontos, hogy az utolsó útra milyen körülményeket biztosít...


  Részletek