Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

csatornatisztítás Kakucs

kifejezésre
1

Csatornatisztítás Kakucs keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Faragó és Fia Kft.

  Faragó és Fia Kft. - Csatornatisztítás Kakucs - Tudakozó.hu Faragó és Fia Kft. - Csatornatisztítás Kakucs - Tudakozó.hu Faragó és Fia Kft. - Csatornatisztítás Kakucs - Tudakozó.hu Faragó és Fia Kft. - Csatornatisztítás Kakucs - Tudakozó.hu Faragó és Fia Kft. - Csatornatisztítás Kakucs - Tudakozó.hu Faragó és Fia Kft. - Csatornatisztítás Kakucs - Tudakozó.hu Faragó és Fia Kft. - Csatornatisztítás Kakucs - Tudakozó.hu Faragó és Fia Kft. - Csatornatisztítás Kakucs - Tudakozó.hu

  2366 Kakucs, Rónay György u. 2.

  Vállalkozásunk a korábban megszerzett szakmai tapasztalok alapján 1990. augusztus 1-én alakult, mint Egyéni Vállalkozás. 2002-ben alakult Kft-vé.

  Társaságunk vezetésének alapvető célkituzése, a települési folyékony hulladékok összegyüjtése, elszállitása és ártalommentes elhelyezése közszolgáltatási tevékenységet és a csatornatisztitási tevékenységet megrendelőink és minden érdekelt fél teljes megelégedésére végezzük.

  Tevékenységünket bővitettük veszélyes hulladékok gyüjtésével, ártalommentes elhelyez...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak