Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

22 db találat

KARCHER

kifejezésre
1 | 2 | 3

KARCHER keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. BÉRgép Építőipari Gépkölcsönző Kft.

  Weboldal: http://www.bergep.hu

  1993-ban alakult 3 magyar magánszemély kizárólagos tulajdonaként. Kezdetben cégformánk betéti társaság volt, de már 1994-től Kft.-ként működünk. A folyamatos fejlődés erdményeként cégünk éves netto árbevétele 2000-re elérte a 200 millió , 2005-re a 300 millió ft-ot. Az alaptőke 100 millió , a jegyzett tőke 10 millió forint. A tulajdonosokkal együtt - akik egyben a cég ügyvezetői és alkalmazottai is - szakembereink száma 18 fő.
  Tevékenységi körünk:

  1. Árlistánkban részletezett saját gépeink bérbeadása.

  2. Idegen gépek bérletének közvetítése a szükséges paraméterekkel, a legkedvezőbb áron.

  3. Saját gépeink szállítása az igénybevétel helyére:
  1,5 t-ig saját teherautóval ill. KCR-es saját autóval
  3,0 t-ig saját autómentővel
  ezen felül szükség szerint bérfuvarossal
  4. Valamennyi saját gépünk javítása és szervize szükség szerint a bérlet helyszínén vagy szakműhelyünkben. Ha a gép a helyszínen nem javítható szerződés szerint cseregépet biztosítunk és a csereszállítást ingyen bocsájtjuk rendelkezésre.

  5. Idegen gépek javítása / ha a típus választékunkba illik / előzetes hibafelvétel alapján , szabad kapacitástól függően.

  6. Új és használt gépek értékesítése. Cégünk 2004 óta hivatalos , szerződött WACKER és HITACHI szakszerviz és viszonteladó.
  A Bp., III. Zay u. 5. szám alatti székhelyünkön, mely egyben telephelyünk is az alábbi kiegészítő szolgáltatásokkal várjuk partnereinket:


  Építőgépek felrakása 1-5 tonnás híddarukkal, 3 tonnás targoncával.
  6 beállásos javítóbázis a fenti emelőgépek kiszolgálásával, szerelőaknával. 450 m2-en szükség esetén, kiegészítő forgácsoló, lakatos, hegesztő, villanyszerelő munkálatokkal.
  Ingatlan (iroda) bérbeadása.
  Szaktanácsadás, információ.

 • 2. Druck-Ker Kft.

  Weboldal: http://www.karcher.hu

  Ezúton szeretnénk Önökkel megismertetni a DRUCK-KER Kft. mint a kärcher magyarországi hivatalos márkaképviselet termékeit, berendezéseit és segítséget nyújtani a céljaiknak megfelelő típus kiválasztásában, valamint speciális technológiák gyakorlati ismeretében megoldjuk tisztítási feladataikat.

  A Kärcher a világ legnagyobb tisztítóberendezéseket eloállító cége, egyben fogalom a tisztítástechnikában, megbízhatóságával és hatásosságával. A Kärcher már sok évtizede partnere az iparban, a mezogazdaságban, az egészségügyben, szállodaiparban és a háztartásban.
  Világszerte nap mint nap megbíznak a Kärcher termékekben úgy az extrém problémák megoldásában, mint a mindennapi rutinfeladatoknál.
  Több, mint fél évszázados tapasztalat és szakmai háttér tudatában ajánljuk Önöknek tisztítóberendezéseinket, melyek eloremutató technikával, szigorúan ellenorzött, stabil minoséggel az Önök hasznára válnak.
  Cégünk nem csupán az eladás után nyújt szervízszolgáltatást, (After-Sales-Service) hanem már az eladás elott is, (Pre-Sales-Service) amikor szakképzett specialistáink állnak a vevo rendelkezésére javaslataikkal az igényeknek legmegfelelobb termék kiválasztásával. Az eladás utáni szerviz biztosítja a vevo számára megvásárolt termék hatékonyságát, üzemeltetését, garanciális idoben és azon túl is. Ellátja a termék kvalifikált felülvizsgálatát, ellenorzését és karbantartását, valamint szaktanácsot ad munkahelyek megtervezésére, kialakítására.
  A nálunk vásárolt gépek lizing ügyintézését helyben intézzük!
  Nyitvatartás: H-Cs: 08:00 - 16:00 P: 08:00 - 14:00

 • 3. Kombi Gépkölcsönző és Műszaki Bolt

  Weboldal: http://www.gepkolcsonzo.hu

  A Kombi Gépkölcsönző 1984 óta gépkölcsönzéssel és szerszámok, gépek értékesítésével foglalkozik.

 • 4. K. Béla Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

  Cégünk autómosó gépekkel, kompresszorok kereskedelmével, szervizelésével foglalkozik.

 • 5. Vitay Tisztítástechnikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  Weboldal: http://www.vitay.hu

  Cégün tisztítástechnikai gépek gyártásával, forgalmazásával, szervizelésével foglalkozik.

 • 6. Szerény Kölcsönző

  Weboldal: http://

  Cégünk gépkölcsönzéssel és gépforgalmazással foglalkozik. 30 éve állunk megelégedett partnereink rendelkezésére.

 • 7. AGRAMÍR Kft. - Balassagyarmat

  Weboldal: http://www.agramir.hu

  Az AGRAMIR Kft. 1994-ben, teljes egészében magántőkéből alapított cég, melynek alapvető célkitűzése, hogy tevékenységét partnerei maximális megelégedése mellett végezze.

  Az immáron három megyében is jelenlévő, kereskedelmi szempontból meghatározó szerepet betöltő vállalkozás legfontosabb feladatának érzi, hogy a már meglévő illetve a leendő vásárlókör igénye minőségében, színvonalában és nem utolsósorban kiszolgálásában a lehető legmagasabb szinten legyen kielégítve. Ehhez nagymértékben hozzájárul neves szállítópartnereinkel kialakított többéves, biztos alapokon nyugvó kapcsolatunk, és cégünk dolgozóinak magasszintű szakmai tudása. Szállítóinkkal szembeni kötelezettségeinket minden esetben határidőre teljesítjük. Az általunk forgalmazott mezőgazdasági gépek és alkatrészek fuvarozóink és saját szállítójárműveink segítségével jutnak el Vevőinkhez.

  Alapvető fontosságúnak tekintjük meglévő partnereink bizalmának megtartását és a leendő vásárlók bizalmának megnyerését. Ennek érdekében mérsékelt árakon, jó minőségű árut, egyre magasabb színvonalú szolgáltatást (szervíz, javítás, határidős szállítás,stb.) nyújtunk.

  Folyamatosan segítjük vevőpartnereinket gépvásárlási hitelek felvételéhez, ennek érdekében több bankkal együttműködünk.

 • 8. Hungaro Clean 2000 Bt.

  Weboldal: http://hungaroclean2000bt.tudakozo.hu

  1990. március elején kezdtem, mint vállalkozó. Miután annyi munkám volt 1996 szeptemberében létre hoztam a Hungaro Clean 2000 Bt. nevű céget.

 • 9. AGRAMÍR Kft.

  Weboldal: http://www.agramir.hu

  Cégünk legfőbb célja, hogy tevékenységét partnerei maximális megelégédése mellett végezze, és vevőink - tapasztalataikból kiindulva - mindig visszatérjenek hozzánk.
  "Évtizedes szakmai tapasztalat, kipróbált üzleti kapcsolatok!"

 • 10. Specgép Kft.

  Építőipari kisgépek kölcsönzése, forgalmazása, javítása; lakásfelújítás gépeinek kölcsönzése. Iparcikk kereskedelem, betonkeverő gépek értékesítése, kölcsönzése, betonkeverő alkatrészek értékesítése.