Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

gépi hímzés Jászberény

kifejezésre
1

Gépi hímzés Jászberény keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Plasztik Print Kft.

  Plasztik Print Kft. - Gépi hímzés Jászberény - Tudakozó.hu Plasztik Print Kft. - Gépi hímzés Jászberény - Tudakozó.hu Plasztik Print Kft. - Gépi hímzés Jászberény - Tudakozó.hu Plasztik Print Kft. - Gépi hímzés Jászberény - Tudakozó.hu

  5100 Jászberény, Táncsics Mihály u. 6.

  Cégünk 1995-ben történt alapítása óta foglalkozik textilre-, papírra- és műanyagra való szitanyomással, mely tevékenység az évek során számos új szolgáltatással bővült.
  Főbb megrendelőink a Jászságban és vonzáskörzetében székelő nagyobb cégek és multinacionális vállalatok. Ezek mellett magánszemélyek, kisebb vállakozások és önkormányzati intézmények részéről is kapunk megrendeléseket.
  2004-ben létrehoztunk és azóta is sikeresen működtetünk egy dokumentált minőségirányítási rendeszert, mely összhangban van...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak